maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lappi love

Rovaniemen reissusta selvitty ja Lappi jätetty taakse. En voi muuta sanoa kun että voi vitsi miten ihana se onkaan. Lapin luonto on aivan uskomaton! Mä oon kaivannu Lappia niin paljon tämän ensimmäisen aussivuoden aikana että ette ehkä tiedäkään. Vaikka oon syntynyt ja kasvanut Seinäjoella niin Rovaniemi on se paikka jonne tein kodin viimeisen kerran ja josta lähdin maailmalle. Lappi in my heart forever!






Luonnon lisäksi rollossa on ihanaa mikään muukaan kuin kaverit ja tunnelma yleensä. Näin vanhoja koulu -ja jumppa kavereita joka päivä ja oli ihana vaihtaa kuulumisia. Monen kanssa on ollut lähes vuoden tauko yhteyden pidossa (oon niin huono mutta ei ne muutkaan sen parempia, haha!) mutta silti oli ihanaa jatkaa taas siitä mihin on viimeksi jääty.

Lupauduin kaveriksi töihin Kemijärven iskelmäfestareille ja vietettiin Ninnin kanssa muutama päivä täällä myymässä herkkuja vestarikansalle. Ihana kesätunnelma ja ehkä suomalaisinta ikinä! Vai mitä ootte mieltä; Lappi, hyttyset, valoisat yöt, iskelmä ja makkara? Kuulostaa aika lyömättömältä! Parasta antia oli ehkä aamuyön grillikeskustelut nälkäisen baarikansan kanssa. Taisipa joku ehdottaa että "tuossa pitäis lukea parisuhdeneuvontaa" kun ehdotettiin luukulla notkuvalle miehelle että ostaa vaimon lepyttämiseksi lahjakortin jalkahierontaan. Parisuhdeneuvonnan parhauden lisäksi myös eturivistä seurattu Antti Tuiskun keikka ei jäänyt ainakaan kakkoseksi. Sanoin että elän sillä ketkutuksella loput lomasta! ;)
Kuvat kertovat enemmän tästä reissusta!







Kavereiden ja luonnon lisäksi Rovaniemeen kuuluu ehdottomasti Kauppayhtiö, mun ja Rikun lempparipaikka nro1. Ollaan aina viihdytty siellä ja eihän se pettänyt tälläkään kertaa. Tänä kesänä Kauppayhtiö on laajentunut takapihalle asti ja sieltä löytyy nyt myös kesäteatteri, Hih-hi -niminen pop up kauppa ja Pure burger burgerivaunu josta saa hyviksi kehuttuja, ite leivottuja burgereita. Sushihan on siellä parasta koska siitä vastaa Rovaniemen paras sushikokki Silli.




Viihdyttiin KY:llä sekä päivällä että yöllä. Aamu kolmelta oli vielä pakko pysähtyä rantaan ottamaan muutama kuva auringon noususta. Kaikki ihmiset ei millään jaksa ymmärtää miten Suomessa voi yötkin olla valoisia. Yöttömät yöt, Lapin parasta antia. Vai mitä mieltä ootte kuvista?



Rovaniemen top -paikkoja on mun mielestä myös Bar 21 sekä Wingston jossa käytiin vanhaan tyyliin syömässä bataattiranskalaiset ja 12 siipeä. Ihana tehdä kaikkea "vanhaa".

Kierrettiin myös kirppareita yks päivä ja mulla ois jääny käteen vaikka mitä jos matkalaukun koko ja 23 kiloa antais periksi. Mulla on päällä ihan hirvee sisustuskuume ja odotan jo niin että pääsen kotiin laittamaan paikkoja kuntoon. Oon jo kauan uhkaillu että meidän sohvat menee myyntiin heti kun saadaan rahaa uusien ostamista varten. Kuka tarvii sohvia, mielellään Australiassa :)

Jätin Rovaniemen vähän haikein tunnelmin mutta toisaalta oli kiva jo palata Seinäjoelle. Vielä kuukauden päivät suomea jäljellä! Täällä on ihanaa mutta oon kaivannut kotiin jo viikosta neljä lähtien. Niinhän sitä sanotaan että koti on siellä missä sydänkin ja voinkin allekirjoittaa täysin tämän kliseisen lauseen.

Rikun kuulumisista sen verran että viimeinen koulupäivä on tänään (wuhuuuu!). Sen jälkeen kaks viikkoa lomailua ennen neljän viikon harjottelun alkua. Loppurutistukset menossa, ainakin melkein.


Kiitos ystävät, oli ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti