keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Elama on sita mita teet siita

Voiko taukoa jonka aikana unohdetaan miten kirjaudutaan sisaan bloggeriin kutsua liian pitkaksi? Meinasin aikaisemmin muutama viikko sitten etta mun blogin kirjoitus oli tassa (Rikun ehdottaessa uutta postausta) mutta koitan ottaa itteeni niskasta kiinni nyt viela yhden kerran. Ei voi lopettaa ainakaan ilman blogi -hyvasteja.

Aloitan silla mika mulla on paallimmaisena mielessa eli joulusta. Mulla on ihan hirvea joulun koti-ikava ja eilenkin taas piti kuunnella Vesa-Matti Loirin joulu levya ja itkea. Miksi sita kiusaa itteaan talla tavalla? Niin paljon helpompaa ois teha ihan mita tahansa muuta mutta kun ei. Viime jouluhan oli mun eka joulu taalla kaukana poissa ja se meni mun mielesta ihan kivasti ehka muutamasta syysta: se oli ensimmainen joulu niin kaikki oli uutta ja erilaista, mun paras kaveri Tiina oli taalla jouluvieraana ja aiti ja isakin ennen joulua. Ei ehtiny tulla ikava mutta nyt, huoh... Oon koittanut nyt ottaa positiivisemman asenteen tahan ja sen takia jatankin taman asian heti alkuunsa. Jos mietin asioita omassa paassani niin niista tulee viela suuremmalla varmuudella todellisia.

Riku on saanut uuden tyon! Tai oikeastaan se on taman kirjoitustauon aikana saanut jo kaksi tyota ensiavusta joista toisen se ehti jo lopettaakin taman viimeiseksi tulleen alta! Rikulla alkoi talla viikolla virallisesti ensimmainen viikko uudessa Gold Coast University Hospitalissa vakkarityontekijana. Oon niin ylpea mun vihreapukuisesta mursesta! 2000 hakijan joukosta toihin ensiapuun valittiin 30 ihmista ja tietenkin Riku bongasi itelleen paikan. Oikeastaan en edes epaillyt sen mahdollisuuksia saada sita. Riku on niin motivoitunut ja on varmaan ainut sairaalan uusista tyontekijoista joka on seurannut uuden sairaalan valmistumista netista jo kauan ennen kuin edes muutettiin tanne. Selvaa on ollut etta sinne mennaan!

Myos mulla on uusi tyo. Aloitin vahan yli kuukausi sitten uudessa respatyossa My Fitness Clubilla ja mut loytaakin sielta tiskin takana pyorimasta. Ihan jees tyo mutta jotenkin musta tuntuu etta talla hetkella ma en jaksaisi tehda mitaan... Oon karsinut muutamia jumppia taman uuden tyon takia ja Fit Girl Clubillakaan en oo enaa tehny muuta kun jumpat. On pakko saada aikaa myos itelle ja omille harrastuksille vaikka nyt oon ollu todella laiska tekemaan oikestaan yhtaan mitaan.

Suomen loma meilla on suunnitteilla ens vuoden huhtikuussa jolloin mun veli Henri, kavereiden kesken 'Henkka', menee naimisiin. Kun tasta joulusta paastaisi yli niin kyllahan tuo aika on aina mennyt aika vauhdilla. Muutama kuukausi ja me ollaan Suomessa, en jaksaisi odottaa! Loman pituudesta ei oo viela minkaanlaista tietoa, aika suureksi osaksi se riippuu varmaan Rikun toista. Ma nyt sanon toissa etta 'se on moi' jos ei muuten onnistu :) Oon myos miettiny etta voisin jaada jopa ehka vahan pidemmaksi aikaa, katotaan nyt miten meilla kaikki sujuu taalla.

Oon koko aamun odotellut Foxtel -asentajaa jonka piti tulla asentamaan digiboxi etta saadaan aussiteeveestakin nakyville jotain ohjelmaa. Tervetuloa dokkarit ja elainohjelmat!  Taalla on mun mielesta ehka maailman paskimmat televisio-ohjelmat. Televisiosta ei tuu ikina yhtaan mitaan. Oon kaipuussani katsonut ohjelmia ruutu.fi:sta ja katsomosta ja onneksi lapsuuden muumijaksot nakyy youtubesta. Hata keinot keksii.

Taman kertaisen bloggauksen otsikko on suoraan lainattu Fintelligensin, yhden mun vanhan ihastuksen, biisista. "Elama on sita mita teet siita".Haleja!
4 kommenttia:

 1. Suomi-ikävää helpottaa kummasti se kun saa tietää että joku on tulossa käymään tai pääsee itse käymään Suomessa. Ei ole väliä kuinka pitkä aika siihen on mutta kun tietää että on jotain mitä odottaa. Meille tulee huhtikuussa Kanadaan vieraita, ja me puolestaan mennään toukokuun lopussa käymään Suomessa niin tuntuu että sehän on jo ihan kohta :) Vaikka joulu on perhejuhlaa niin älä ajattele sitä liian syvästi. Suomessa se olis yhtä juoksemista paikasta toiseen ja ruokapyödästä ruokapöytään. Mielikuvituksen tuottamaa valheellista harhaa että siellä kuunneltais joululauluja yhdessä, syötäis rauhassa ja nautittais läheisten ihmisten seurasta viikko tolkulla ;)

  VastaaPoista
 2. Hei! kerroit että poikaystäväsi on tehnyt lähihoitajan hommia siellä australiassa, tarvitaanko siihen jokin koulutus siellä? tai suorittaa jotain kursseja/ lääkehoito lupia. Itse olen Tampereen sairaalassa töissä lähihoitajana, valmistuin 2 vuotta sitten. Mietin vain että pystyisinkö tulemaan tällä tutkinnolla sinne töihin? kiitos jo etukäteen vastauksesta :)!

  VastaaPoista
 3. Moi! Oon seurannut sun blogia alusta asti vaikka oon ihan tuntematon sulle. On ollut tosi mielenkiintoista lukee millasta elämä on siellä toisella puolella maapalloa. Kesällä nauroin poikaystävälle, että jos tulisit kadulla vastaan niin moikkaisin varmaan vahingossa ku oot tullu niin "tutuksi" blogin kautta :) Kurjaa jos lopetat kirjoittelun, mutta toisaalta jos siltä tuntuu niin turhahan sillä on enää stressata itteään, että pitäis kirjottaa. Mutta joka tapauksessa: kiitti hauskoista lukuhetkistä ja tsemppiä teille molemmille mitä tahansa tulevaisuus tuokin tullessaan! :)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Harmi ettei enaa voi lukea sun Austraalian kuulumisia! Oliko sulla viela joku terveys-ruoka blogi mita kirjoitit? Vai oliko ne vain muutamia juttuja tassa blogissa?

  VastaaPoista