sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Euroviisujen haukuntaa

Avattiin eilen sattumalta tv just euroviisukarsintojen aikana. Voi herranjumala, miten sellasta voidaan näyttää tv:ssä?! Mä en tiedä mitään suomen euroviisuehdokkaasta ja eilenkin se oli jo esiintynyt ennen kun käännettiin oikealle kanavalle mutta sen kuulin että viimeiseksi oli tultu joten ei varmaan kauhean loistelias esitys ollut.

Mietin että jos suomi tuli karsinnassa viimeiseksi niin kuinka huono se on voinut olla koska kaikki esitykset mitä nähtiin oli ihan hirveitä. Vaikka  Eurooppaa ja eurooppalaisuutta pidetään täällä suuressa arvossa niin euroviisuja katsoessa kyllä suoraan sanottuna hävetti olla euroopasta. Arveltiin että ne aussit (tai koko muu maailma) jotka nyt sattuu kokoontumaan katsomaan kisoja saa kyllä naurut moneksi viikoksi. Onneksi Euroopasta tulee myös hyviä bändejä, ei olla ihan tämän varassa.

Tapahtuuhan siellä muutakin nimittäin jääkiekon MM-kisat. Näistäkään on varmaan enää turha kirjoitella koska ainakin ruotsalaisen kaverimme facebook -viestin "hyvää hurris, paska suomi" mukaan ei Suomi-Ruotsi  kisoissakaan pärjätty.

Oon jotenkin tosi laiskasti seurannut kaikki Suomen tapahtumia ja yms. uutisia. Mun lemppariartistitkin vaan julkaisee uusia biisejä ja levyjä mutta mä en tiedä niistä mitään jos ei joku linkitä niitä mun seinälle facebookkiin :D Oon maailman huonoin näissä...

Oltiin perjantai-iltana kahvilla mun vanhan Fitness Firstin työkaverin kanssa. Juteltiin paljon suomesta ja siitä millaista siellä on olla ja asua. Poroja, revontulia, päiviä ilman aurinkoa? Really?! Lupasin antaa hänelle tietopaketin suomesta ja linkittää hänen facebook -sivulle ainakin seuraavat suomielokuvat: Napapiirin sankarit, Reindeer-spotting, Härmä ja Häjyt. Jos suomesta tulee paskoja euroviisuedustajia niin ainakin leffoja meillä osataan tehdä! Yhden ehkä vielä linkittäisin jonon jatkoksi... Se on Joulutarina, yksi mun ultimate lemppari joka katotaan aina joulun aikaan.

Ollaan Karenin kanssa vietetty kunnon vaimosunnuntaita. Aloitettiin päivä kolmen tunnin kävelylenkillä ja jatkettiin kämpän siivoamisella. Nyt on kylppäri kloorattu niin hyvin että aivan silmiä kirvelee sinne mentäessä. Enää alle viikko lähtöön joten ens viikon aikana saadaan tehdä vielä vähän enemmänkin siivouksia.

Meidän kämppäasiat on hoitunut ihan unelmahyvin! Tänään tuli varmistus siitä että saadaan vuokralaiset tähän koko meidän poissaolon ajaksi! Meillähän on siis ollut tähän tulossa jo suomalaisperhe kuukauden ajaksi ja tänään lyötiin kättä päälle Irlantilaisperheen kanssa jotka sitten jatkaa suomalaisten jälkeen vielä puolellatoista kuukaudella. Säästettiin just 12 viikon vuokra joka on yli 5000 aud!! Alettiin heti haaveilla pienestä Balin matkasta syksyksi (kesäksi!).

Varattiin hotelli myös sinne Sydneyyn. Päätettiin nyt loppujen lopuksi niin, että ajetaan täältä lauantai aamuna suoraan Sydneyyn ja näin säästetään yhden yön majoituksen hinta. Budjetoitiin nyt siis kolmeen hotelliyöhön, ihanaa! Löydettiin netistä hyvä tarjous Springfield lodge -hotelliin. Hinta oli alle satasen huoneesta/ yö joka tuli jopa hostelleja halvemmaksi.

Vedin eilen viimeiset lauantaijumpat pitkäääään aikaan. Mä oon kohta niin lomalla! Lupaan että en edes koske pumppitankoon ja haluankin nauttia kesällä enemmän huoltavista jumpista kuten hot yogasta, venyttelystä ja pilateksesta. Mua tullaan kuitenkin näkemään myös ainakin bodyattack ja bodystep -tunneilla jotta ei menisi ihan nautiskelun puolelle.

Käveltiin aamulenkillä muuten uuden, vielä raksavaiheessa olevan BSKT cafe:n ohi. Tämä kahvila yhdistää kahvilakulttuurin joogaan ja pilatekseen ja tulee olemaan varmasti yks Gold Coastin suosituimpia hengailupaikkoja. Kahvilan yläkerrassa on siis jooga/pilates studio josta on suora näkymä rantaan ja merelle. Tänne avataan koko ajan tällasia aivan ihania uusia paikkoja joita on vaan pakko rakastaa! Ite kahvila aukee vasta ens kuussa joten ei päästä nauttimaan avajaisista mutta pilates ja joogatunnit alkaa jo huomenna. Taidankin varata paikan tiistai aamun tunnille. Joskus munkin omana haaveena on jotain tällaista...







4 kommenttia:

  1. Heippa!

    Nyt en pysty olla laittamatta kun niin usein toistuu kirjoituksissasi hassu juttu, että Suomi on erisnimi ja kirjoitetaan ISOlla alkukirjaimella! Vähän kunnioitusta isänmaalle kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sitä mieltä että ei se isänmaallisuus siitä vähene vaikka nimi kirjoitettais väärin päin :) mun blogi ei taida muutenkaan olla joka asiassa niin viimeisen päälle... Suomi voi vielä joskus näkyä kirjoituksissani sekä isolla että pienellä alkukirjaimella kirjoitettuna.

      Poista
  2. Kiitos hotellivinkista! Ollaan menossa Sydneyyn kolmen viikon paasta ja varattiin sama hotelli, kun oli tosi edullinen ja kivannakoinen. Kirjoittelehan mita teitte ja naitte Sydneyssa niin saadaan lisaa vinkkeja :)

    -Hanna, SA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! :) just tämä tässä bloggauksessa on kaikista parasta, se että voi antaa vinkkejä ja vielä jos joku niistä hyötyy niin jes! kirjoittelen ehdottomasti lisää kun päästään hotelliin ja paikan päälle. Odotan jo niin Sydneyä, tulee oleen mun eka kerta sielä :)

      Poista