sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tatskahaaveita

Kaks viikkoa mun synttäreihin! Haaveilen "salaa" synttäritatuoinnista! Se ois mun ensimmäinen ikinä ja siksi pitääkin miettiä tarkasti mitä sen kanssa tekee. Vielä en tatuointi-ideaa paljasta mutta tuutte kyllä näkemään kuvia kun vaan uskaltaudun ottamaan kuvan iholle. Rakastan tatuointeja ja ihailen ihmisiä joilla on oikeesti hienoja ja tyyliin sopivia tatskoja. Tribaaleja ei lueta tatskoiksi, ne menee mun mielestä sotkun puolelle.

Pidin jumppatunnin aluksi tatskagallupin; vanhemmat naiset oli sitä mieltä että "ei ainakaan  mitään näkyvää tatuointia vaan otat sellasen pienen ihanan perhosen lantiolle...tai napakorun, se ois sulla varmaan aivan ihana." Juu ei. En oo ikinä haaveillu napakorusta edes teinivuosina (nenäkorun halusin mutta isä sanoi että sellasen saa vaan jos siitä laittaa "sonnityyliin" ketjun korvaan.) ja mun mielestä tatuointi saa kyllä näkyä. Suunnitelmissa on kuitenkin aloittaa ihan pienestä.

Tatskagalluppiin vastanneet vanhemmat naiset oli myös sitä mieltä että  "vanhana se näyttää rumalta" mutta kuinka hyvältä sitä ite näyttääkään esim. 60-vuoden päästä? Löysin hyvän kuvankin aiheeseen liittyen.

Haha, word!
Suunnitelmissa oli viettää tämä sunnuntai Byronilla mutta aamun säätiedot näytti niin ankeilta että jäätiin mielummin kotiin. Edes Byron ei oo nautinnollinen vesisateessa jos ei oo muuta pakopaikkaa sateelta kun kaupat, kahvilat ja ravintolat. Säästöbudjetti kärsis ihan liikaa sateisesta päivästä.

Ainakin moni fb -kaveri on jo huomannut mun uusimman harrastuksen. Aloitin uuden rinnakkaisblogin! Oon jo kauan haaveillut terveyttä ja hyvinvointia käsittelevästä blogista ja vihdoin päätin julkaista sellasen. Oon hirveän kiinnostunut näistä asioista mutta oon koittanut välttää tämän tyylisiä kirjoituksia tässä blogissa koska haluan pitää tämän enemmän casual -tyylisenä ja kaikille mukavana lukea. Terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet, tsekatkaa uusi Delish from inside and out -blogi osoitteesta http://delishfrominsideoutside.blogspot.com.au/

Kaksi viikkoa synttäreihin mutta kolme Melbourneen lähtöön. Ollaan molemmat ihan innoissamme tästä reissusta. Ei olla vieläkään sen suuremmin suunniteltu pysähtymisiä tai yöpaikkoja sen tarkemmin ja nyt meinattiinkin että mentäis vähän "tehään niinkun siltä tuntuu" -ajatuksella. Joka tapauksessa meillä on kuitenkin noin kuus päivää aikaa reissata alas ja ehkä parempikin että ei liikaa suunnitella. Yksi toive mulla kuitenkin on, haluan viettää Sydneyssä ainakin kaksi päivää ja nähdä "kaiken" . Onneksi meillä on siellä paikallisia kavereita joiden avulla voidaan päästä näkemään ja kokemaan parhaat päältä.

Nyt meillä on ykköstavoitteena saada Rikulle ajokortti ennen reissuun lähtöä. Periaatteessahan me voidaan siltikin molemmat ajaa autoa roadtripin aikana mutta koska meillä on suunnitelmissa jättää auto Rikun käyttöön, olis sillä oltava kortti joka oikeuttaa yksin ajamiseen. Nythän se on raukka ihan mun armoilla tässä ajamisessa.

Jos jollain on ehdottomia suosikkikohteita (pysähtymispaikat, hostellit, muut nähtävyydet) Gold Coast-Melbourne välillä niin paljastakaa ihmeessä!

On ollu ihana viettää viikonloppu yhdessä rentoillen. Eilen käytiin jätskillä Surfers Paradisessa ja saatiin ihania auringonlasku kuvia. Me ei kumpikaan olla hirveitä Surfers -faneja mutta eilen jopa sielläkin oli kaunista. Oon miettinyt että miltä suomen rannat tuntuu tämän jälkeen..?





 






3 kommenttia:

  1. Hellou Kukka-Floora! Oikeen makoosat synttärionnittelut sulle sinne maapallon toiselle laitaa! :)
    Kävin tuas männä viikolla teirän mammaa ja pappaa morjenstamas ja sain tuliaasina tämän sun blogin osootteen. On tämä nykyteknologia jännittävää ;)

    Terfyysin Hansu

    VastaaPoista
  2. Moiii!

    Äiti sanoikin että kävit! tai ei siis sanonnut vaan sanoi "arvaas kuka meillä kävi tänään" ja mä arvasin heti oikein! haha, oli aika hauskaa kun sanoin sun nimen ja äiti vaan että "mistä sä sen voit tietää". sulla onkin lukemista tässä nyt joksikin aikaa :) kiva kuulla susta, kun et oo siellä facebookissakaan.. Tuun kohta kotiin, voisin sitten kutsua itteni teille kattoon uutta kotia. (äitikin varmaan tukkii mukaan) :)

    VastaaPoista
  3. Oih, se olis jättekivaa! Ja äiti tottakai mukaan!
    Se sun tuloaika on mulle rahtusen hankala, mutta pitää sioottaa kylääly joko heti alakupäähän tai ihan loppuun. Moon kans sitte kesällä vähä reissun päällä.

    Täällä sivulla on tosiaan jonkinverran lukemista. Mutta hauska on lueskella sun elämän kulukua siällä. Synttärien järiestely kuullosti hauskalta. Hihii, etenkin synttärisettien dyykkaus lämmitti mieltäni :D

    Uih, mullon tänään vapaapäivä ja pihalla on mitä mahtavin kevätsää!! Jotenka pihahommien kimppuun on nyt käytävä.

    VastaaPoista