keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pyykin pesua ja tavaroiden purkua -kotona!

Yks ihanimmista asioista mitä tiedän on arvatkaa mitä? No nukahtaa ja herätä omassa sängyssä!

Ajeltiin kotiin eilen illalla Sydneyn mutkan kautta. Springfield lodge -hotelli ei pettänyt tälläkään kertaa. Nyt saatiin penthouse -huone king size sängyllä ja Harbour bridge näköalalla. Ja hintaa tuolle yhdelle yölle taisi jäädä $63 20 dollarin alennuksen jälkeen. Suosittelen ehdottomasti tätä pientä hotellia (jos joltain on mennyt ohi edellinen kerta..)

Menomatka Melbourneen (silloin ikuisuus sitten) ajettiin kolmessa päivässä mutta nyt kirittiin tulomatka kahteen päivään ja tämä toimi mun mielestä hyvin. Eka päivänä ajettiin about yhdeksän tuntia ja eilen vähän sitten kauemmin. Perslihakset oli koetuksella, matkahan on melkein yhtä pitkä (tunneissa) kun mun viime viikon Suomi-Australia -lento. Ajoin matkan aikana muun muassa kahden kengurun yli (molemmat oli jo kuolleita mutta en vain ehtinyt väistää), nähtiin ja haisteltiin sokeriruokopeltojen kulotusta (joka näyttää muuten aivan mahtavalta pimeällä!) ja säästyttiin yksiltä kunnon sakoilta ihan poliisin mukavuutta. Huuuuh. Eipä huvita hetkeen ajella autolla, ainakaan mitään pidempiä matkoja.

Äiti on koko ajan ollu vähän skeptinen meidän vuokralaisiin liittyen. Oli ihana huomata että vaikka meillä on ollu täällä kaksi täysin vierasta porukkaa, oli kaikki pidetty hienosti kunnossa ja järjestyksessä. Oli ihana avata ovi puhtaaseen, vasta pestyyn kotiin, oikestaan tunne oli vähän sama kun astuu eka kertaa hotellihuoneeseen. Pitäiskö harkita siivoojaa?

Tänään on nyt sitten pyykätty, pyykätty, pyykätty ja järjestelty kotia taas asujiensa näköiseksi. Mietin aamulla että miksi tämä näyttää jotenkin niin avaralta ja tyhjältä mutta sitten tajusin etä sisustus poikkeaa aika tavalla Rikun Melbournen asunnosta joka oli mattojen ja tavaran peitossa lähes koko talo. Riku sanoi että on "erilailla kodikasta".
Tänään otettiin Mermaid beach haltuun aamupäivän kävelylenkillä. What a great location we have! Jotenkin kaikki on nyt taas "niin ihanaa" mutta viime vuodesta muistan hyvin miten arki vei mennessään ja kaikkeen tottuu. Pitäis muistaa enemmän nauttia ja olla kiitollinen siitä missä saa elää ja asua. Täällä on nyt noin 20-25 astetta lämmintä mutta illat ja yöt on vielä aika kylmiä jolloin lämpötila saattaa laskea jopa neljään asteeseen. Just uutisissa sanottiin että yleensä alin lämpötila tähän aikaan vuodesta on plus 10 astetta joten alhalla mennään. Mikä vaan Melbournen jälkeen on kuitenkin lämmintä.

Kävelylenkillä pyörähdettiin myös uudessa BSKT cafessa joka avattiin just samana viikonloppuna kuin me lähdettiin Melbourneen eli tänään oli meidän eka kerta siellä. Nyt taisi löytyä uus suosikki! Hain myös aikataulut läheisiin jooga ja pilates -studioihin, jos sitä alkais pikkuhiljaa taas treenaamaan.

apple,orange,ginger, mint -juice
Riku sai tänään jo töitä Seaworld:ista (sama paikka kuin ennenkin) siksi aikaa että rekisteröinti tulee ja löytyy sairaanhoitajan hommia. Odotetaan rekisteröintiä saapuvaksi jo tällä viikolla, viimeistään ens viikon alussa. Kaikki työ (ja raha) on kuitenkin tällä hetkellä plussaa. Mun työt (hurjat kolme jumppaa viikossa) alkaa ens viikolla, jospa mullekkin löytyis taas jotain vähän rahakkaampaa hommaa jostain..

Tänään alkaa teeveestä uusi aussisarja Wonderland jota oon ajatellut alkaa seuraamaan. Mulla on tämän vuoden tavoitteena hioa mun kielitaito kuntoon ja oonkin käskenyt Rikua esim. korjaamaan mua aina kun sanon jotain väärin. Kaikenlainen kielen kuunteleminen, lukeminen ja puhuminen tekee mulle niin hyvää.

Blogi on muokkausvaiheessa joten sulkekaa silmät sekasotkulta ja älkää pelästykö uudesta cover photosta, se ei oo tullut siihen jäädäkseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti