torstai 5. syyskuuta 2013

Just give me a job!

Tekis mieli kirjoittaa lähes otsikon mukaisesti jonnekin työnhakusivustolle. Laitoin taas yhden työhakemuksen menemään yhdelle Gold Coastin kuntokeskuksista. Oon nyt hakenut myös respa ja admin paikkoja, toivon niin että joku natsais ja saisin edes jonkinlaisen, muutaman päivän viikossa casual sopimuksen jonnekkin. Oon pitänyt itseni kiireisenä suunnittelemalla uusia jumppakoreografioita (viisi tuntia/vko) ,mutta nyt kun jumpat on tehty ja muutenkin jo hyvässä vauhdissa, on ylimääräistä luppoaikaa vaan oleskella ihan liian paljon.

Oleskeluhan on ihan kivaa jos on seuraa mutta nyt kun Rikukin on töissä lähes joka päivä (onneksi!!) niin yksin tulee hengailtua aika paljon. Sekään ei kyllä periaatteessa ole mulle ongelma mutta kun olis niiiin kiva vaan päästä töihin! Ihmiset sanoi tänään salilla että "nauti kun vielä voit" ja mä yritänkin mutta kyllä se arki on vaan se mitä ainakin minä ihmisenä tarviin. Ei tällasta nauttimista kovin kauaa jaksa.

Riku sai rekisteröinnin jo viikko sitten maanantaina, apua siitäkin tulee jo kohta kaksi viikkoa. Meinasin tehdä tästä meidän perheelle niin isosta asiasta ihan oman postauksen mutta olin liian kiireinen muiden, lähinnä jumppahommien kanssa. Rikun isoa päivää juhlittiin kuitenkin marenkikakulla (takuulla sokeriton ja rasvaton ja täynnä vaan hyvyyttä ;) ) ja kukilla! Oon niin ylpeä miehestäni :)


Rekisteröinnistä huolimatta Riku painaa tälläkin hetkellä kokin duunia Sea worldissa. Sea world on pelastanut meidät ja meidän rahatilanteen jo ainakin kaks kertaa ja niin myös tälläkin kertaa. Riku pääsi sinne siis takaisin töihin heti Melbournen jälkeen ja lupasi tehdä liukuvan vaihdon kokin hommista nurse töihin. Tästä syystä Rikulla on siis vielä muutamia vuoroja Sea worldissa ennen kokonaista sairaanhoitajan hommiin siirtymistä.

Tällä hetkellähän Riku työskentelee nyt myös "nursing agencyn" kautta. Kun jossain on töitä tarjolla, tulee Rikulle näistä töistä ilmoitus puhelimeen ja käytännössä ensimmäinen asiaan reagoinut saa vuoron. Näitä vuoroja on ollut tarjolla nyt ihan hyvin oikeastaan jokaiselle niille päivälle jolle Riku on ilmoittanut olevansa käytettävissä.

Aluksihan me pidettiin tästä kokin hommasta kiinni juuri siis sen takia, koska ei voitu olla varmoja tuleeko näitä työvuoroja kuinka paljon/ollenkaan. Kun kyseessä on lähes koko meidän perheen toimeentulo, niin silloin pitää tehdä sitä mistä saa säännölliset vuorot ja palkan. Nyt Riku kuitenkin työskentelee siis näiden kahden paikan väliä ja tämä toimii hyvin koska nyt tiedetään että vaikka nurse hommia ei olisi, on joka toinen päivä töitä Sea worldissa. Tavoitteena on kuitenkin saada oman alan töitä työsopimuksella mahdollisimman nopeasti.

Mä olin viime viikonlopun Brisbanessa Booty Barre koulutuksessa. En muista oonko kirjotellut kyseisestä lajista/koulutuksesta ennen, mutta kyseessä on siis jenkeistä (mistäpä muualtakaan haha) lähtenyt uusi pilatekseen ja balettiin pohjautuva tunti jonka erilaisuus on juuri balettitangon kanssa tehtävissä, lähinnä alavartaloa muokkaavissa harjoitukissa. Tämä on aivan ihana, erilainen tunti joka on tulossa täällä suosituksi erityisesti pilates studioilla. Veikkaan että tästä tulee "seuraava Zumba".


Nyt mulla on 60 päivää aikaa harjoitella koreografiaa ja kuvata itseni opettamassa tuntia. Tämän jälkeen video lähetetään jenkkeihin arvioitavaksi ja vasta positiivisen arvioinnin jälkeen saan virallisen todistuksen kurssin käymisestä. Tämä toimii siis oikeastaan samalla tyylillä kun Lesmillsin koulutuksien kanssa (jumppatyypit) mutta sillä erolla että meillä ei ole lupa ohjata tuntia ennen videon lähettämistä. Lesmillsiltähän "harjoittelu- ohjausluvan" voi saada jo koulutuksessa jos on tarpeeksi hyvä...

Täällä nyt sitten opetellaan plietä, relevetä ja muita tekniikoita niin kauan että alkaa hommat luistaa. Mä kyllä tykkään tästä, ihanaa vaihtelua :)


xxx

Kun jaksan niin paneudun blogin ulkoasuun. Tässä on nyt menossa sellainen "luova tauko" ;)

3 kommenttia:

 1. Miten mukava kuulla, että miehesi sai opintonsa päätökseen :)
  Toivottavasti saatte molemmat pian koulutusta vastaavan duunin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sun blogin, päädyin itsekin VIHDOIN kokeilemaan Bikram Yogaa, Perthissä on meneillään tarjous 1 kk/$39, ei voinut jättää käyttämättä, ja melkein meidän lähinaapurustossa. Tänään ekalle tunnille siis! Löysin tänne siis Rikun linkittelyjen perusteella, mä oon yksi toinen Suomi-hoitsu Aussilan sairaalamaailmassa, Dunderin puolella miestäsi jo neuvonutkin näissä kiemuroissa. Tsemiä työnhakuun teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Missä sä hengailet yksin? Älä toki yksin ole, ota yhteyttä jos haluat treffata :) Asun Sydneyn keskustassa.

  VastaaPoista