tiistai 27. marraskuuta 2012

Mestarin vaimona

Lauantaista lähtien meidän perheessä on asunut Queenslandin mestari! Rikun joukkue Stingrays voitti ansaittua kultaa hyvin lukemin Brisbanessa pelatussa finaalissa. Jos joltain on jäänyt vielä Rikun laji välistä, niin kyseessähän on tietenkin Amerikkalainen jalkapallo. Täällä laji on on jäänyt aika vähälle huomiolle super suositun Rugbyn ja Aussifutiksen takia mutta ainakin finaalissa oli tunnelmaa! Riku on nyt viitenä vuotena peräkkäin hävinnyt kullan hopea - tai pronssimitaleihin ja tämä osavaltion mestaruus olikin oikestaan yks niistä jutuista mitä täältä tultiin hakemaan. Tässä muutamia kuvia voittofiiliksistä!

"Best player" Värikästä aussihousumuotia!
Bongaa pinkit kengät!
One happy Stingray

Lentokenttäjännitystä
Mumma Bear! <3
Nää on jo syöty
Näistäkin kuvista on jo viikko ja Äiti ja isäkin on ehtinyt olla maisemissa jo niin kauan että ainakin hartiat on ehtiny palaa. Arvatkaa kuka itki lentokentällä? Oli niin ihana nähdä niin pitkästä aikaa vaikka äitin kanssa just puhuttiin siitä miten ei yhtään tunnu siltä etteikö muka oltaisi nähty.. Ollaanhan me nähty, skypessä nimittäin ja voi vitsi miten se on pelastanut mun maailmalla matkaamisen.

Ollaan nyt viikko otettu ihan rauhassa ja pääasiassa vaan rentoiltu ja nautittu yhdessä olosta. Tälle toiselle lomaviikolle on nyt sitten hyvä tehdä jo vähän enemmän suunnitelmia. Huomiseksi suunniteltiin päiväreissua pohjoseen Sunshine Coastille. Oon kuullut paikasta paljon hyvää mutta ei olla ehditty vielä käydä siellä meidän täällä olon aikana. Kiva tehdä välillä myös jotain sellasta mitä ei olla vielä mekään koettu etukäteen. Kaikista parhaitenhan tonne tietenkin toimis yön yli kestävä reissu, mutta mun ja Rikun töistä johtuen se ei oo oikein mahdollista kun aina jomman kumman pitää olla töissä. Ajomatkaa Sunshine Coastille ei kuitenkaan tuu kuin about kaks tuntia joten tällä ajomäärällä päiväreissu on vielä toimiva.

Perjantaina on (rahatilanteesta riippuen) suunnitelmissa IKEA:n reissu ja sunnuntaina lähdetään toiselle päiväreissulle Byron Baylle. Byron Baylla on joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina isot ja käsittääkseni suositut markkinat jotka meillä on myös vielä näkemättä. Byronillahan me ollaan oltu jo kerran ennemminkin mutta markkinat on mennyt ohi. Paikalla pitäis olla paljon paikallisia myyjiä joten oon varma että ihana, rento ja värikäs hippifiilis on taattu.

Mikä se on kun ei yhtään tunnu joululta? Plus 30 asteen lämpötila, aurinko ja muovikuusia pursuavat kaupat ei vaan oo vielä nostattanut ainakaan mun joulumieltä. Viime vuonna Rovaniemellä ehkä yksi parhaimpia Rollo muistoja ikinä oli Antti Tuiskun ja Vaasan kaupungin orkesterin Rovaniemen kirkossa järjestetty joulukonsertti joka oli aivan mahtava. Jotenkin mulla on sellanen fiilis että Antti jäi tämän keikan jälkeen keikkatauolle mutta jos se nyt sattuiskin keikkailemaan näitä joulukeikkoja (ja vielä ois mahdollisuus saada lippuja) niin suosittelen ehdottomasti! Kaikille niille jotka ei saa Antista tarpeekseen niin suosittelen lisäksi vielä mun ja Rikun joulun lempparileffaa: Joulutarinaa. Tämä on jo kolme joulua ollut meidän perinne leffa ja voi että miten se onkin niin hyvä. Toimii takuuvarmasti!

Seuraavaksi yksi parhaimmista Antin biiseistä. Kuka pystyy kuunnella ilman kyyneleitä?



Tänään päätin että joulu - ja joulufiilis on tultava, auringosta ja muovikuusista huolimatta, ja lähettiin porukalla ostamaan joulutunnelmaa. Sain työkaverilta vinkin kukkaruukussa kasvavasta "oikeasta joulukuusesta" mutta paikan päällä ja (kuusen nähtyäni) se ei vaan mitenkään vastannut mun päässä olleita valtavan ihania kuvitelmia... Kuusi jäi siis ostamatta mutta jouluvalot kuitenkin hankittiin ja nyt pitäis vaan viritellä ne paikalle. Onneksi mulla on paikalla oma personal designer ja taidankin pyytää äitin apua oikeanlaisen joulutunnelman luomiseksi. Meidän äitillä on ihan mahtava sisustussilmä ja meillä näyttää kotona aina niin kivalta. Jos saataisi tännekkin nyt vähän samaa kotitunnelmaa, edes ihan pikkusen.

Jäi meille jotain muutakin käteen tuosta reissusta kun jouluvalot... Riku nimittäin kasvatti meidän perheen "huonekalu" saldoa riippumatolla! Snorkkeleiden lisäksi riippumatto on ollut sen haaveena koko meidän täällä olon ajan ja täytyy myöntää että taas se onnistui; nappiostos! Tämä on vielä ihana kahden ihmisen malli jossa voidaan makoilla yhessä 150 kiloon asti.

Miten hyvältä tämä voi maistua??!
Tällä viikolla vaihdetaan kalenterin sivu joulukuuksi! Onko teillä jo suklaakalenterit hommattuna? Meilläpä on ja vielä muumi -kuvalliset! Lauantaina alkaa lähtölaskenta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti