maanantai 15. huhtikuuta 2013

Maanantaipostaus

Maanantaipäivä ja viikon ensimmäinen jumppaputki alkaa olla takanapäin. Uusilla ohjelmilla mentiin, tietenkin.  Huh, tuntuupa hyvältä köllähtää sohvalle, oon todellakin ansainnu sen. Tämän päivän treenisuoritus on näyttänyt seuraavalta:
06.00 Bootcampissa ohjattavana yoga-pilates
09.15 salilla pumppi
10.30 salilla ABT
16.30 salilla pumppi jonka lopuksi itsenäinen 45 minuutin venyttely. Tänään on tullut siis jumpattua, venytettyä, taivutettua, kyykättyä ja rutistettua lähes viis tuntia. Taas on foam rollerille käyttöä.

Oli muuten ihan mahtava auringon nousu tänä aamuna. Tällasia aamuja lisää, tuntuu ihan niinkun koko päivä sujuis paremmin kun startti on kohdallaan! Meillä on nyt bootcampissa viimeinen treeniviikko meneillään ja ens viikolla aloitetaan taas uus 12 -viikon kierros uusien (ja vanhojenkin) tyttöjen kanssa. Oon jo vähän kyllästynyt tähänkin hommaan mutta lupasin olla mukana vielä suomireissuun asti. Sehän on kyllä maailman helpoita rahaa mutta kun ne aamuheräämiset! Ja jos totta puhutaan niin alkaahan se käydä vähän tylsäksi nyt kun on takana jo kaks haastetta (yhteensä 24 vkoa). Treeneissä alkaa pyöriä samat rutiinit jo ihan välineiden puutteenkin takia ja aina ei oo aikaa tai ideoita "nyhjästä tyhjästä".

Aamu kuuden bootcamp
Ollaan suunniteltu bootcamp -tyttöjen kanssa jotain lopetuskivaa ja ollaankin menossa tulevana lauantaina "opintomatkalle" yhden bootcamppilaisen omistamaan Showbar -nimiseen baariin. Tämä on käsittääkseni vähän burlesque ja topless -tyylinen "tyttöjä vähissä vaatteissa" -paikka. Ei kuitenkaan mikään räkälä vaan vissiin ihan nimensä veroinen paikka. Meillä on ainakin ohjelmassa tankotanssia sekä tietenkin päästään kattomaan showta ja tyttöjä itse toiminnassa. Ihana lähteä ulos ja avartaa vähän maailmankatsomustaan  koska ilman tätä mahdollisuutta ei varmaan muuten tulisi ikinä käytyä tällasessa paikassa.

Sunnuntai on mun viikon ainoa vapaa joten niistä pitäis ottaa kaikki irti ja nauttia täysillä. Mun aamu meinas alkaa vähän nihkeesti mutta onneksi Riku potki vähän persuksille ja pakotti ylös ja ulos. Tein pienen rantalenkin ja nautin ihmisistä ja niiden seuraamisesta. Paluumatkan kävelin Marc -nimisen miehen kanssa. Hän kertoi olevansa ammatiltaan hieroja ja naturopaatti. Mies puhui paljon ja minä kuuntelin. Oli mielenkiintoista kuunnella hänen juttuja siitä miten esim. hiekassa avojaloin kävely voi vähentää stressiä. Hän kertoi siitä miten maa ottaa vastaan negatiivisen energian ja luovuttaa tilalle uutta, positiivista energiaa. Mielenkiintoinen oli myös "suola -teoria". Löysin tästä tietoa myös netistä ja tämän astrologiaan ja syntymäkuukauteen perustuvan teorian mukaan elimistöstämme puuttuu kolme suolaa (syntymäkuukauden mukaan). Jotta ihminen voisi saavuttaa optimaalisen terveyden, olisi hänen selvitettävä mitä suoloja häneltä puuttuu ja syödä näitä korvatakseen ne suolot joita hänellä itsellään ei ole. Mielenkiintoista!

Kävin myös pitsatreffeillä yoga kaverini kanssa. Ei olla nähty pitkään aikaan ja oli kiva kertoa ja kuulla kuulumiset puolin ja toisin. Kaks ja puoli tuntia siinä menikin ulkona istuessa ja niinhän siinä kävi että nyt on nenä punaisena. Paloin siis ekakertaa eikä enää oo edes kesä! Tämä meidän tämän kertanen catch up -ravintola Mandala on ihan meidän kulmilla oleva vegaani ravintola jossa käydään ihan liian vähän. Miksattiin oma mehu johon sisältyi vesimelonia, ananasta, appelsiinia ja porkkanaa sekä jaettiin vegaani Margarita pitsa. Ilman juustoa, ilman mitään ja voi taivas miten hyvää! Vai miltä näyttää?
Margarita pizza, Mandala organics art cafe
Welcome to Mandala. Meiän puutarhapöytä.
Annoin myös mahdollisuuden uudelle joogalle ja kävin Essence of living -studiossa casual visitillä. Tunti oli ihan kiva vaikka vähän väliä mä oon pihalla eri asanoissa koska selkärangassa on vaan Bikramin yoga -rutiini ...mutta eiköhän tämä tästä. Jos ei muuten hyvä niin vähintäänkin jokaiselle halukkaalle tunnin viimeisen savasanan aikana tehty jalkahieronta nostaa pisteet positiivisen puolelle. Meen kyllä uudestaankin. Ihanaa ja stressitöntä. Ilman sitoumuksia, ilman pakkoa.

Huomenna tiistaina on mun ja Rikun yhteinen vapaapäivä sitten viime kerran. En edes muista koska ois molempien vapaapäivä sattunut viimeksi samalle päivälle. Ehkä meillä sittenkin on parisuhde!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti