torstai 10. tammikuuta 2013

Kuuma kuuma hot hot

Yks tuttu kirjoitti facebook -statuksessaan "oispa kesä". Mä vastasin että "oispa talvi". Kun tarkemmin aletaan ajatella, en tietenkään toivo talvea, mutta nyt on ollut muutaman päivän niin kuumaa että talvi ajatuksena alkaa kuulostaa jo oikein hyvältä.

Australiassa ja Tasmaniassa (saari Australian alla) on alkuviikon ja viime viikonlopun aikana rikottu monien vuosikymmenten lämpötilaennätyksiä. Tasmaniassa ei oo ollut käsittääkseni ikinä näin lämmintä. Meillä lämpötilat on kuitenkin ihan inhimilliset eikä olla kuitenkaan (onneksi) huideltu vielä plus 40 asteen nurkilla. Lämpötila on enimmäkseen pyörinyt siinä + 30 asteessa ja sen yläpuolella mikä on kyllä sinänsä suomitytölle jo ihan riittävä.

Meillä saa kätevästi läpivedon koko kämppään ja tämän takia ollaankin koitettu säästää ilmastoinnin käytössä ja sähkökustannuksissa. Yleensä saadaan jo tällä paikat tarpeeksi viileiksi mutta tänään oli kyllä sellanen olo että nyt säästetään väärässä paikassa... Vai mitä sanotte kun sisälämpötila on +32 astetta?

Näin kuumalla on pakko keksiä veden äärellä tehtäviä aktiviteetteja. Vietettiin eilinen päivä vesipuistossa (niin kuin kaikki muutkin turistit ja kesälomalaiset). Kaikista paras paikka näille keleille taitaa kuitenkin olla (surullista kyllä)  Fitness first. Olipa sitten jääkylmän ilmastoinnin tai uuden vuoden lupausten ansiota, meillä on ollut töissä ihan järkyttävä kiire.

Töiden osalta oon odottanu tammikuuta ja uutta vuotta kovasti. Kuntokeskukset päivittää ryhmäliikunta-aikataulujaan ja oon koittanu saada tukittua itteeni joka paikkaan. Oonkin saanut nyt kolme uutta vakkarituntia ohjattavakseni: stepin Fit girl clubilta missä oon ohjannut jumppia koko syksyn ja uutena paikkana on nyt myös toinen, vain naisille suunnattu, kuntokeskus Fernwood jossa tuun ohjaamaan Bodypumppia kaks kertaa viikossa. Rakastan ohjata tunteja näillä naisten saleilla, meininki on paljon rennompi ihan vain naisten kesken. Oon tehnyt myös oparin naisten kuntokeskuksista ja jotenkin kyseinen aihe on ollut aina kiinnostava. Kuinka moni teistä treenaa tai treenaisi mielellään vain naisten käyttöön tarkoitetussa kuntokeskuksessa?

Kuumuudesta huolimatta joogassahan on tietenkin pakko käydä. Aluksi pidin kesää ja Bikram yogaa mahdottomana yhdistelmänä mutta oon kuitenkin käynyt siellä hikoilemassa perinteisen kolme kertaa viikossa. On siellä muitakin hulluja ja ei se kuuma huone oo sen pahempi kuin talvellakaan. Rakastan meidän uuden japanilaisohjaajan tunteja. On jotenkin ihana kuulla kun joku muukin joutuu välillä takertelemaan englannin kanssa eikä kaikki mene aina nappiin. On kiva huomata että vaikka on aksentti ja erilainen puhetapa, voi tunti siltikin olla täydellinen. Toivon myös että mun asiakkaat ajattelee asiasta samalla tavalla ja kuulee virheiden ohi.

Taas on kolme viikkoa kulunut siivillä ja Tiina lähtee lauantaina. Nyt meillä otetaan ihan rauhassa muutama viikko ennen seuraavia suomivieraita. Sitten onkin "kevät" buukattu täyteen. 


Tämä lähtee lauantaina



3 kommenttia:

  1. Vähän tätä aihetta sivusinkin, kun luin Kalastajan vaimon blogia. Kertoi että Norjassa on käynnissä Facebookissa Norjan kaunein vartalo-kisa. Yksi kisaajista on normaalipainoinen kaunis nainen, joka onkin onneksi saannu selkeän ääni enemmistön, mutta kuinka ikäviä kommentteja kuvan alla onkaan. Ja pääosin miehiltä. Joten joo, kyllä, kävisin mieluummin naisille tarkoitetulla salilla.

    VastaaPoista
  2. naisten kuntokeskuksissa on niin ihanan helppoo kun ei tarvii pelata etta ne arsyttavat testosteronipommit tulee kokoajan iskemaan!! sinne mennaan treenaamaan eika pokailemaan :D
    ihana kun oot saanu noin hyvin vakkaritunteja! nauti viela viimesista tiinoista <3 eli paivista tiinan kaa. haleja sinne!

    VastaaPoista
  3. Naisten salien kannalla oon itekkin. ne oon niin ihanan rentoja ja tunnelmallisia. on ihan eri treenata vain naisten kesken. Kaikki saa olla ihan omia ittejään ilman arvostelua tai iskemistä :)

    VastaaPoista