tiistai 1. tammikuuta 2013

Two thousand and thirteen



                                                           Ihanaa vuotta 2013 kaikille!

Me juhlittiin uutta vuotta rauhalliseen tyyliin meidän parvekkeella hyvän ruoan ja seuran parissa. Alun perinhän mulla oli haaveena järjestää kunnon rantapiknik mutta käytännön syistä valittiin kuitenkin näin ja tämä valinta toimi kyllä ihan mukavasti. Vaikka raketit olis nähnyt hyvin myös parvekkeelta, lähdettiin aussityyliin katsoon raketit rantaan. Viime vuonna ihasteltiin raketit Lapin tunturilta, nyt varpaat valkoisessa hiekassa. Mihin ollaankaan päästy yhdessä vuodessa! 

Eilisessä, vuoden viimeisessä joogassa ohjaaja kehotti kaikkia tekemään yhteenvedon omasta vuodestaan ja suunnitelmat tulevasta. Mun vuoden 2012 ehdottomasti kovin ja isoin juttu oli epäilemättä muutto maailman toiselle puolelle, perheen ja kavereiden jättäminen, uuden kielen puhuminen sekä uuden työpaikan, kodin ja kavereiden saaminen. Mulle ja meille vuosi 2012 on tuonut paljon isoja ja pysyviä muutoksia elämään. Jos kuvailen viime vuottani vain yhdellä sanalla, on se sana ehdottomasti Rohkeus.

Entä sitten vuosi 2013? Me ei olla uuden vuoden lupausten tekijöitä eikä meillä oo mitään sen kummempia lupauksia ens vuodelle. Mä toivon löytäväni kunnollisen työpaikan, sellaisen missä oikeasti viihdyn ja oikestaan samaa toivon myös Rikulle. Suunnitelmissa on myös kesän reissu suomeen ja ens syksyn Bikram yoga -ohjaaja koulutus Los Angelesissa. Rikulle lupasin olla yhtä hyvä vaimo kuin aina ennenkin. Eiköhän tässä jo oo tavoitetta kerrakseen.

Vaikka miten paljon tykkäänkin juhlista ja kaikista niiden tuomista etuuksista niin on kyllä ihana palata pikkuhiljaa arkeen, erityisesti ainakin ruokavalion ja treenien osalta. Nyt ei oo enää mitään tekosyitä syödä suklaata tai tuhota juustotarjottimen juustoja! Terveellinen arki ja puhtaampi syöminen, I missed you! Seuraava juhlapäivä taitaakin olla tammikuun Australia day, jota on luonnehdittu Australian parhaaksi päiväksi ja josta työkaveritkin on puhunut jo viikkoja sitten. 

Mulla  on käynnissä blogin muokkaukset joten älkää pelästykö sitä miltä se saattaa näyttää nyt ja lähitulevaisuudessa. Tavoitteena on vaihtaa uusi taustakuva joka oikestaan onkin jo siellä, mutta lisäksi myös muu väritys olis tarkoitus laittaa uusiksi ja taustakuvaan peremmin sopivaksi. Blogin muokkaaminen ei oo kuitenkaan mitään hermojen lepuutus -hommaa (miten se voikin olla niin vaikeeta?!) vaan se vaatii aika moisen taisteluasenteen ja pitkästi joutilasta aikaa jota ei ole.

Huomenna paluu arkeen mutta vielä tänään meillä on suunnitelmissa maanantain sunday session rannalla jossa on tavoitteena päästä eroon kaikista viimeisistäkin herkuista. Ja mä kun jo luulin päässeni eroon juustotarjottimen houkutuksista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti