keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Happy Halloween!

Seurailen säännöllisesti tietoja blogin lukijoista ja seuraajista. Eniten mua kiinnostaa aina se, kuinka monta kertaa mun kirjotuksia on luettu ja miltä suunnalta. Eniten lukijoita on tietenkin Suomesta ja Australiasta, mutta myös Israelista, Yhdysvalloista, Itävallasta, Englannista, Ranskasta, Hollannista ja Saksasta seurataan mun blogia. Jos tällä päivityksellä saataisiin rikki 15 000 sivun katselun raja!

Tänään on lokakuun viimeinen päivä ja se tarkottaa halloweenia! Suomessa halloween ei oo (ainakaan mulle) ollut ikinä sen erikoisempi päivä ja musta tuntuukin että sen juhlinta on suomessa vasta yleistymässä. Täällä sen sijaan halloweenia juhlitaan vähän kuin meidän pääsiäistä, kuitenkin sillä erotuksella että aikuisetkin pukeutuu ja järjestää bileitä ja juhlia teemaan liittyen. Täällä onkin järjestetty viime viikonlopusta lähtien erilaisia halloween bileitä joihin kaikki on pukeutunut aina 100% antaumuksella. Silikonista on valmistettu erilaisia haavoja, veritahroja ja mustelmia ja kaikki on tehty niin hienosti ja taidolla että olin jo valmis soittamaan ambulanssia, kun perjantaina asiakas tuli Fitness Firstille treenaamaan "haava" otsassa ennen illan bileitä..

En tiedä onko sitten suomalaisten tylsyyttä vai mistä johtuu, mutta mun mielestä suomalaiset ei oo läheskään yhtä mukana missään tämän tyylisissä jutuissa. Täällä naamiaisia ja asuja suunnitellaan viikkotolkulla mutta suomalainen menee siitä mistä aita on matalin ja valitsee asuksi pirun sarvet. Jotenkin tunnistan myös itestänikin tämän tylsän puolen, enkä oo ollut ikinä kiinnostunut näistä pukeutumisjutuista jos ei lasketa mukaan pääsiäistä.

Meidän lähi hedelmäkaupassa myytiin tänään vesimelonia 29 centtiä/ kilo! Vesimelonista tulee mieleen aina meidän Jenni joka menee aina hulluksi cittarin 99 centtiä/ kilo -tarjouksesta. Silloin pitää ostaa aina vähintään 10 kilon meloni ja vahtia tarkasti että kukaan muu ei saa syödä sitä. On tainnut olla joskus vielä "Jenni" -nimilappu päällä. Laitoin tänään Rikun hedelmäkauppareissulle ja odotin vähintään yhtä kokonaista melonia mutta kaapissa odottikin vain 1/4 meloni. Mitä? Selvästi ei oo ainakaan Jennin ominaisuuksia.

Hedelmät on täällä niin mehukkaita ja ihania! Tuoreet mangot ja banaanit on parhautta ihan sellaisenaan tai vaikka smoothiessa. Raakana poimitut ja kaupassa kypsytetyt vihreät banaanit ei maistu enää miltään näiden banaanien jälkeen. Mangokausi on alkanut ja mangoja myydään nyt halvalla vähän samalla tavalla kun suomessa mansikoita, isoissa puisissa laatikoissa. Meillä ei ehkä ihan laatikollista mee, mutta voisin siltikin ostaa yhden trayn ja paloa ne pakkaseen vaikka sitten talvi smoothien varalle.



Tuhlasin viime viikolla meidän rahat Jennifer Lopezin Dance again -keikkalippuihin. Aluksi tarkoituksena oli järjestää se yllätykseksi äitille, mutta jo lippuja tilatessani tajusin, että äiti ja isä lähtee jo ennen 18.12 olevaa keikkaa. Tilasin kuitenkin kaks lippua sillä periaatteella että kuka nyt ei J.Lo:ta haluaisi nähdä ja onnelliseksi seuralaiseksi valikoitui kukas muukaan kuin Riku. Oon ihan varma että se nauttii musiikista ja showsta ihan yhtä paljon kun muutkin... Ja taitaahan J.Lo:n takapuoli olla ainakin yks maailman tunnetuimmista, voipa ainakin sitten sanoa että on nähnyt livenä.

Viikko töissä on mennyt taas hyvin mutta kiireisesti. Oon saanut työstäni tosi hyvää palautetta ja mulla on kiva fiilis siitä, että musta ja mun työpanoksesta tykätään. Meillä oli tänään Fit Girl Clubilla "get together" -tapaaminen kaikkien salin työntekijöiden kanssa ja oli kiva päästä näkemään muita ohjaajia ja personal trainereita. Jotenkin ohjaajan työ on kuitenkin loppujen lopuksi aika yksinäistä hommaa, koska ohjaajana sä olet salilla useimmiten omien tuntien aikaan ja tapaat korkeintaan respan työntekijät. Suomessa mun saliohjaaja -kavereista on tullut mulle niin ihania ja tärkeitä ystäviä, joten odotan innolla että pääsen oikeasti tutustumaan kaikkiin näihin uusiin, samanhenkisiin naisiin.

Rikulla on joka päivä käynnissä operaatio työnmetsästys. Se kävi eilen yhdessä haastattelussa ja huomenna sillä on sovittuna toinen haastattelu keittiöapulaisen hommia koskien. Lähihoitajan hommia on aina silloin tällöin, mutta olis kiva kun se sais jonkun säännöllisemmän työn oikestaan ihan mistä tahansa. Täällä maksetaan parempaa palkkaa lähes jokaisesta työstä verrattuna suomeen ja siksi jo ihan perus työstäkin saa ihan kelpo palkkaa.

Just juteltiin äitin kanssa skypessä "pitkästä" aikaa. Suunniteltiin vähän yhdessä niiden Hong Kongin välipysähdystä ja sitä miten päästä helpoiten paikasta A, paikkaan B (lentokenttä-hotelli). Juteltiin myös muun muassa ravintoloista ja niistä nähtävyyksistä mitä ehkä kannattais käydä kattomassa. Hong Kong on kyllä ehdottomasti yks meidän molempien lempparipaikoista ja suositellaan sitä kaikille. Niin eloisa ja siisti kaupunki, varustettuna varmastikin maailman parhaimmin organisoidulla metrolla.

Me saadaan muitakin suomi -vieraita ihan kohta! Rikun serkun perhe on suunnitellut aussireissua jo pidemmän aikaa ja ens viikolla saadaankin Anni, Perttu ja pojat kylään. Ne on varannut jo hyvissä ajoin itelleen huoneiston, joten virallisesti meille ei oo kukaan tulossa asumaan mutta tullaan kuitenkin viettämään aikaa yhdessä porukalla. Kiva saada tänne vähän uutta elämää ja mukava päästä esittelemään meidän kulmia ja elämää täällä.

Huomenna vaihtuu kalenterin sivu, joka tarkottaa sitä, että ollaan oltu reissussa jo täys viis kuukautta!

XX


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti